Klantenservice

Koop je iets bij WiesWonen, dan willen wij natuurlijk dat je tevreden bent. Niet alleen tevreden met het product, maar ook met de afhandeling van je bestelling. Heb je vragen of suggesties over hoe wij onze service kunnen verbeteren, dan horen wij dat graag.


Verzenden

Alle bestellingen worden zo snel mogelijk, en in de meeste gevallen binnen 2 dagen na ontvangst van betaling aangeboden aan PostNL, tenzij anders vermeld staat op de website. De verwachte levertijd staat vermeldt op de productpagina bij het desbetreffende artikel. De opgegeven leveringstermijn is slechts een indicatie en niet bindend. 

Wij doen ons uiterste best om de website zo actueel mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat een artikel niet meer of niet direct uit voorraad leverbaar is. In dat geval nemen wij uiteraard zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je kunt de bestelling ook op een ander afleveradres laten bezorgen, bijvoorbeeld het adres van de jarige. Dit kun je aangeven bij het veld opmerkingen tijdens de betaalprocedure.

 

Verzendkosten binnenland

Pakketpost: levering via PostNL: €3,95

Brievenbuspost: levering via PostNL: €3,75

Orders boven de €25,- gratis verzending.

 

Verzendkosten België

België brievenbuspost: €5,95

België pakketpost: €5,95

Voor verzendingen buiten Nederland gelden variabele levertijden die afhankelijk zijn van het land  van bestemming. Heb je hierover vragen of wil je specifieke informatie ontvangen over een buitenlands verzendadres? Neem dan gerust contact met ons op.

Wil je iets retourneren? Dat is geen probleem bij WiesWonen!

Indien je niet tevreden bent met de levering, dan geldt voor bestellingen die je via internet doet de Wet Koop op Afstand. Dit betekent dat jij als koper recht hebt op een afkoelingsperiode van 14 dagen na levering van het product. Binnen deze periode mag je het product gewoon retourneren.

 

Volg de volgende stappen;

  1. Stuur een email naar info@wieswonen.nl waarin je de retourzending kenbaar maakt. Vermeld hierbij je naam, het order- of factuurnummer, je bankrekeningnummer en een korte toelichting. Retourzendingen die niet vooraf zijn aangemeld per e-mail worden niet teruggenomen.
  2. Je ontvangt hierna per e-mail een bevestiging van WiesWonen met daarbij het adres waarnaar je de bestelling kunt retourneren.
  3. Verpak de artikelen dusdanig dat mogelijke beschadiging wordt vermeden. Voeg een kopie van de bevestiging ( email ) van de retourzending toe.  Je draagt zelf de kosten van de retourzending. Hiervoor vragen wij jouw begrip. Retourzendingen waarvan de verzendkosten niet of onvoldoende zijn gefrankeerd worden niet teruggenomen. WiesWonen controleert de artikelen nadat ze zijn ontvangen. Vanzelfsprekend dienen de artikelen in ongeschonden staat te zijn aangekomen bij WiesWonen. Beschadigde of gebruikte artikelen nemen wij niet retour.
  4. Wanneer wij het artikel retour hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestigingsmail en wordt de retour of klacht verder afgewikkeld. Als je hebt aangegeven dat je jouw geld terug wilt, regelen wij dat je binnen 30 dagen na retour, het aankoopbedrag van het artikel terug ontvangt.

Na het verstrijken van de afkoelingsperiode is het niet meer mogelijk de producten te retourneren.

Je bent verder betalingsplichtig wanneer:

Je de bestelling wel geannuleerd hebt, maar WiesWonen de artikelen niet retour heeft ontvangen en je geen bevestiging van annulering kunt overleggen en evenmin enig bewijs hebt dat het pakketje daadwerkelijk is verzonden.

Beschadigingen aan de producten dienen, binnen 7 dagen na ontvangst, te worden gemeld per mail info@wieswonen.nl. Beschadigingen welke niet binnen deze termijn worden gemeld kunnen niet worden behandeld en zijn derhalve voor eigen risico.


Onze webwinkel is voorzien van verschillende veilige betaalmethoden.

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw eigen vertrouwde internet betaal omgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. 

PayPal 

Met PayPal kun je gemakkelijk en veilig betalen met jouw eigen emailadres en PayPal wachtwoord.

Directe overboeking

Je kunt het bedrag van jouw order ook overmaken naar;

IBAN Nummer: NL13 RABO 0310 9968 56 t.n.v. WiesWonen. Vergeet niet je ordernummer te vermelden.

Je bestelling wordt verzonden zodra de rekening is voldaan bij WiesWonen. Blijft betaling uit dan wordt de bestelling na 7 dagen geannuleerd.


Prijzen vermeld op de website zijn inclusief BTW en geldend voor de klant op het moment van bestelling. Prijsverhogingen of verlagingen zijn alleen van toepassing op nieuwe bestellingen. 

De betalingen worden afgehandeld via Sisow. Dit is een betalingsafhandelaar die onze betalingen voor ons verwerken.

Wij van WiesWonen houden van mooi ingepakte cadeau’s. Wil je de bestelling kosteloos als cadeau verpakt hebben, dat kan! Dit kun je aangeven bij het veld ‘opmerkingen’. In genoemd veld kun je ook een persoonlijke tekst invullen. WiesWonen zorgt er dan voor dat jouw tekst op een kaartje aan een feestelijk verpakt cadeau zit! Als je de bestelling naar een ander adres verstuurd wilt hebben, vul je dat in bij afleveradres.

WiesWonen geeft een eigen cadeaubon uit. Op deze bon staat een unieke code die je kunt invullen tijdens het betaalproces bij 'kortingscode'.   

Wij doen er alles aan om klachten te voorkomen maar ben je toch niet tevreden over de verzending, afhandeling of service van  WiesWonen, dan willen wij dat graag van je horen.  Wij zoeken dan samen met jou naar de beste manier om de klacht zo snel mogelijk op te lossen.

Heb je een klacht, verbeterpunt of  tips voor WiesWonen? Mail deze dan naar info@wieswonen.nl of verstuur schriftelijk naar:

WiesWonen

Laan van Broekpolder 34

1948 AP Beverwijk

Noord-Holland 

Je ontvangt zo spoedig mogelijk een inhoudelijke reactie van WiesWonen.

© Copyright 2017 WiesWonen - Webdevelopment by Advanced Promotional Partners